fbpx

TINC LA PELL ATÒPICA, QUÈ HI PUC FER?

L’atòpia és una malaltia crònica hereditària associada a asma i al·lèrgies. A nivell cutani altera la barrera protectora i es manifesta en sequedat, picor i propensió a la irritació, en especial en zones corporals on hi ha plecs. Fins i tot es poden originar brots molt virulents que provoquen lesions cutànies. La pell atòpica és més freqüent en nadons i nens, però també es pot perllongar fins a l’adolescència i, a vegades, fins a l’edat adulta.

L’atòpia no té cura, però les seves manifestacions cutànies milloren de forma espectacular amb un tractament cosmètic adequat.

És molt important fer servir formulacions riques en  mantegues i olis vegetals i que no continguin ingredients que podrien ser irritants, com perfums, conservants, sulfats o alcohol etílic.

Des de Lilà us proposem una rutina dedicada a cuidar la pell atòpica. El bany/dutxa s’ha de fer amb aigua tèbia i utilitzant el gel de bany cremós, que conté olis vegetals que suavitzen la pell. Un cop neta, la pell s’ha d’assecar fent tocs suaus amb una tovallola, evitant fregaments. Després del bany la pell s’ha d’hidratar amb la crema nutritiva i, a les zones més seques, es pot reforçar el tractament amb el bàlsam reparador, amb elevat continguts d’olis que reforcen la barrera cutània. També convé utilitzar el xampú i el desodorant sense perfum, que degut a la seva suavitat evitaran qualsevol irritació.

Trobaràs tots aquests productes a la línia sense perfum!

 

 

 

Feu un comentari