fbpx

Enviaments, devolucions i compra segura

ENVIAMENTS

Cost de l’enviament a la zona peninsular: 4,95€. Per a comandes superiors a 34€ el cost de l’enviament és gratuït.

Cost de l’enviament a les Illes Balears: 10€. Per a comandes superiors a 65€ el cost de l’enviament és gratuït.

Si vius a les Canàries, Ceuta, Melilla o fora d’Espanya, posat en contacte amb nosaltres a través de info@lilacosmetics.com per a realitzar la teva comanda i conèixer el cost de l’enviament.

Quan triga l’enviament?

Som conscients que vols rebre la comanda el més ràpid possible, per aquest motiu treballem per fer les entregues en 24-48h laborables a tota la península. El temps d’entrega es computa des de que la comanda surt del nostre magatzem. En períodes de promocions especials o per alguna circumstancia excepcional, el termini d’entrega es pot demorar lleugerament.

Les comandes fetes fins les 17h (divendres a les 14h) són gestionades el mateix dia. Un cop hem confirmat la teva comanda l’enviament tarda 24/48h a arribar. Els cap de setmana i els dies festius les comandes es gestionen el dia laborable immediatament posterior.

I si no estic al meu domicili?

Si en el moment de fer l’entrega no et trobes en el teu domicili, l’agència de transports intentarà deixar-te una nota d’avís a la porta o a la bústia. La mateixa agència et trucarà per a concertar una segona entrega. Si en aquesta segona entrega també et trobes absent, la comanda es guardarà a l’agència de transports MRW més propera a la teva zona, on la podràs recollir.

Si per algun motiu MRW no ha contactat amb tu, pots fer servir la informació de l’e-mail que hauràs rebut de MRW o contactar directament amb nosaltres a info@lilacosmetics.com.

Seguiment de l’enviament

La nostra agència de transports MRW t’enviarà un e-mail informant que la comanda ha sortit del nostre magatzem. En el mateix e-mail obtindràs un codi de seguiment, per a que puguis conèixer en tot moment l’estat del teu enviament. Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a info@lilacosmetics.com o trucant al 938698998.

CANCEL·LACIÓ DE COMANDES

Si acabes de fer la teva comanda i t’adones que t’has equivocat, escriu-nos un e-mail com més aviat millor a info@lilacosmetics.com indicant-nos les dades de la teva comanda i quina és la modificació que vols fer per a poder intentar, sempre que no sigui massa tard i la comanda ja hagi estat preparada o enviada, realitzar la modificació/cancel·lació de la comanda.

DEVOLUCIONS

Pots retornar els productes que vulguis de la teva compra, o la compra sencera, en un termini de 14 dies laborables des de la recepció de l’enviament. Et farem el reembossament corresponent. La devolució es pot ajustar a dos supòsits: 

  1. Has rebut la comanda errònia o en mal estat

Si reps la comanda feta malbé exteriorment, hi veus algun desperfecte quan l’obres, algun producte es troba en mal estat, o el contingut no s’ajusta als productes que has demanat, no et preocupis, la devolució és molt fàcil! En aquest cas totes les despeses de recollida van a càrrec de Lilà Cosmètics.

No es considera que un producte està en mal estat per motius que no agrada el seu perfum o textura. En aquests casos no serà possible cap devolució. Recorda que amb les comandes sempre pots demanar-nos mostres de productes. Si tens la pell sensible i algun producte t’ha fet al·lèrgia, si us plau contacta amb nosaltres i buscarem la millor solució.

2. Has canviat d’opinió sobre la comanda

En aquest cas les despeses originades per l’enviament (5€/península) sempre van al teu càrrec. Si us plau avisa’ns com més aviat millor per poder aturar l’entrega en cas que encara no s’hagi produït. Una vegada rebem el producte retornat i comprovem que es troba en perfectes condicions, et farem el reembossament de l’import de la comanda, excepte les despeses que hem tingut pel seu enviament (5€).

DEVOLUCIÓ PAS A PAS

a. Informa’ns de la teva devolució

Envia’ns un e-mail a info@lilacosmetics.com indicant el número de comanda, el nom de la persona que l’ha fet i la causa de la devolució. Quan rebis la nostra resposta, podràs continuar amb la devolució.

b. Prepara la devolució

El producte ha d’estar en el mateix estat en que el vas rebre, amb l’embalatge i l’etiqueta original. Assegurat que el paquet està ben tancat i etiquetat amb la nostra adreça:

Lilà Cosmètics, S.L.
Cal Vidal d’Aleny
08281 Calonge de Segarra

c. Fes l’enviament

Ens retornes el producte pel mètode que prefereixis.

NOTA. CONSERVA EL RESGUARD DE L’ENVIAMENT, JA QUE AQUEST ÉS EL TEU COMPROVANT EN CAS D’ALGUNA INCIDENCIA. EN CAS CONTARI LILÀ COSMÈTICS NO ES FA RESPONSABLE DE LA DEVOLUCIÓ.

COMPRES SEGURES

A la pàgina web de Lilà Cosmètics les teves compres són 100% segures.

En cap moment Lilà Cosmètics té accés a les teves dades bancàries i a les dades de la teva targeta. Aquestes dades són gestionades directament per entitats bancàries a través de passarel·les, garantint la seva gestió adient i totalment confidencial.

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen fent servir un entorn segur, un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Sockets Layer). Tota la informació que es transmet viatja xifrada a través de la xarxa.

Mètodes de pagament

Pots fer les teves compres a Lilà Cosmètics mitjançant PayPal, targeta de crèdit o a contra reembossament.

En cas de pagament a través de contra reembossament hauràs d’abonar un import de 3€ per la gestió.