fbpx

Història

… Podríem dir que volem recuperar fórmules ancestrals, que feia la nostra àvia a la cuina de casa. Amb elles aconseguíem alleugerir algun problema cutani no resolt per la cosmètica convencional…

… Podríem dir que som uns apassionats de les plantes, que les recollim al bosc, als camps florits o al nostre jardí. Les macerem, destil·lem i amb elles elaborem remeis cosmètics, seguint receptes trobades en un antic llibre alquímic…

… I podríem dir més histories boniques i, en totes elles hi trobaríem una veritat. Però la història que volem explicar és menys bucòlica i més real. El laboratori el vàrem crear l’any 2013 la Dolors i l’Andreu, tots dos farmacèutics. Vèiem que la cosmètica natural era un camp on hi havia molta feina a fer i en creixement, malgrat la forta crisis del moment. Va coincidir que teníem experiència comercial (la Dolors) i tècnica (l’Andreu), disposàvem d’un local on instal·lar el laboratori i uns estalvis per fer les reformes. I el més important, vàrem ser prou atrevits per deixar feines segures i aventurar-nos en aquest projecte, que ens ha permès tornar al poble i retrobar-nos amb la natura.

I a partir d’aquí i amb molta dedicació, seguim endavant!

Qui som

El nom Lilà prové de les plantes que des de fa generacions creixen a l’entrada del que ara és el nostre laboratori. El lilà és un arbust molt discret… fins que de sobte floreix. La seva espectacular floració lila, al voltant de Sant Josep, senyala que l’hivern s’ha acabat.

Avui en dia, Lilà Cosmètics és un modern laboratori situat al bell mig de Catalunya, al petit poble d’Aleny, envoltat de boscos d’alzines i camps de cereals. En aquest entorn privilegiat hem trobat la tranquil·litat necessària per a crear i fabricar tot tipus de cosmètics naturals.

La nostra marca Lilà és certificada amb el segell Bioinspecta, que garanteix que fem cosmètica ecològica de veritat. A Lilà hi trobareu productes de bones textures i olors, que satisfan les necessitats d’hidratació, protecció i higiene dels diferents tipus de pell, fins i tot les més sensibles. Ens centrem en el que és essencial i defugim d’ingredients innecessaris i embalatges superflus.

Lilà és cosmètica de proximitat que, sense més intermediaris, trobareu a les botigues ecològiques i a la botiga online.

Equip

Equip Comercial

La Trini, la Dolors i la Claudia us assessorem sobre els millors productes en funció del tipus de pell i edat.

Trini

Dolors

Claudia

Equip Tècnic

La Laura, l’Andreu i l’Alba estem al laboratori desenvolupant, fabricant i garantint la qualitat de tots els productes Lilà.

Laura

Andreu

Alba