fbpx

Avís legal- Condicions d’ús

Per a donar compliment a l’establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades de la informació general d’aquest lloc web:

OBJECTE

Aquestes condicions generals (a partir d’ara, les “Condicions Generals”) regulen l’ús de tots els serveis d’aquest lloc web (a partir d’ara “el Portal”) que LILÀ COSMÈTICS SL posa a disposició dels usuaris d’Internet. Per la simple utilització del Portal, els usuaris expressen la plena acceptació sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per l’empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d’instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació als continguts o serveis concrets, que contemplen allò previst en aquestes Condicions Generals sempre i quan no s’hi oposin.

INFORMACIÓ A L’USUARI

LILÀ COSMÈTICS SL, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades conforme amb el que disposa la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, pel que se li facilita la següent informació del tractament:

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

El present document constitueix la Política de privacitat que s’aplica a totes les dades de caràcter personal que LILÀ COSMÈTICS SL tracta sobre vostè. A continuació els informem sobre les dades identificatives del RESPONSABLE del tractament:

Responsable LILÀ COSMÈTICS SL
CIF B-65682114
Adreça Postal Cal Vidal d’Aleny, 08281 Calonge de Segarra
Telèfon de contacte 938698998
Correu Electrònic (e-mail) info@lilacosmetics.com

El lloc web lilacosmetics.com, és un domini propietat de LILÀ COSMÈTICS SL., societat espanyola amb domicili a Cal Vidal d’Aleny (Calonge de Segarra), codi postal 08281, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom 42866, Foli 201 , Full B-416587, inscripció 1a, CIF B-65682114, telèfon 0034 938698998 i correu electrònic info@lilacosmetics.com

FINALITAT

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

Clients Web

Quan compri un producte a la nostra botiga on-line, les dades que ens faciliti seran utilitzades per a tramitar, enviar i facturar els productes adquirits. Per a poder realitzar comandes a la botiga on-line, cada client proporciona de forma voluntària i sota la seva responsabilitat, les seves dades de caràcter personal (nom, cognoms, adreça, telèfon, e-mail i dades de facturació i forma de pagament) que hauran de ser veraces i exactes.

Butlletí / Comunicacions comercials

En els casos en què ens atorgui el seu consentiment segons el que preveu l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, utilitzarem les seves dades identificatives i de contacte per a enviar informació sobre les novetats de la pàgina web, notícies d’interès sobre el sector, així com promocions i ofertes dels nostres productes i serveis.

La vigència de les promocions que l’hi enviem poden estar subjectes a la disponibilitat dels productes i a especificacions més concretes sobre les mateixes. Davant de qualsevol dubte, l’hi informarem sobre les condicions de les promocions a través del nostre Departament d’Atenció al Client.

Formulari de contacte

Les dades personals que ens enviï mitjançant el formulari de contacte es tractaran únicament per a atendre la seva consulta. La informació recollida es limita a dades identificatives i de contacte, així com dades relacionades amb la naturalesa de la petició que ens dirigeixi.

Referent a la informació automàtica de navegació que recaptem, l’hi recomanem llegir la nostra Política de cookies.

Xarxes socials

Mitjançant la nostra pàgina web pot accedir a les xarxes socials Facebook, Youtube i Instagram, d’accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’usuari es pot registrar i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, accedir a fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la nostra web i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook, Youtube i Instagram. LILÀ COSMÈTICS SL no és titular de les xarxes socials.

Quant de temps conservarem les vostres dades?

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi interès d’ambdues parts per a mantenir la finalitat del tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adients per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

LEGITIMACIÓ

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l’empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).

L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

DESTINATARIS

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es comunicaran les dades a cap destinatari, excepte per obligació legal.

DRETS

Quins són els seus drets?

Accés: Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a LILÀ COSMÈTICS SL estem tractant o no dades personals que els puguin concernir.

Rectificació: Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Supressió: Les persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals que ja no siguin necessàries per a les finalitats amb les que van ser recollides.

Oposició: Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb fins de serveis que ens sol·licitin del seu interès. LILÀ COSMÈTICS SL deixarà de tractar les dades, excepte motius legítims imperiosos o per a exercir o defensar possibles reclamacions.

Limitació del Tractament:
En determinades circumstàncies que preveu l’article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos.

  • Mentre es comprova la impugnació de l’exactitud de les teves dades.
  • Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposa a exercir el dret a la supressió de les seves dades.
  • Quan LILÀ COSMÈTICS SL no necessita tractar les seves dades, però vostè les necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Quan vostè s’oposi al tractament de dades per al compliment d’una missió en interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim. Mentre es verifica si els motius legítims per al tractament per davant dels de vostè.

Portabilitat: En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable.

Canals d’Atenció

Podrà exercir els seus drets a:

info@lilacosmetics.com

Departament Protecció de Dades

Direcció postal:

Cal Vidal d’Aleny

08281

Calonge de Segarra

Teléfono: 938698998

Com pot exercir els drets?

Si vostè considera que a LILÀ COSMÈTICS SL no hem tractat les seves dades d’acord amb la normativa, pot contactar a la següent adreça de correu electrònic: info@lilacosmetics.com

Per exercitar els seus drets, s’haurà d’acompanyar a la seva sol•licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat.     

L’exercici d’aquests drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?

Les persones interessades tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella mitjançant la pàgina web. http://www.agpd.es.