fbpx

ARRIBA BIOCULTURA BARCELONA

Com cada any, Lilà cosmètics està present a la fira ecològica Biocultura, del 9 al 12 de maig al Palau Sant Jordi. Us hi podeu apropar i us presentarem les darreres novetats.

Hi trobareu les dues noves mascaretes purificants, en un còmode format d’unidosis. Una d’elles està indicada per a la pell mixta o grassa i l’altra per a la pell normal o seca. Ambdues purifiquen i donen lluminositat i estan fetes a base d’argila verda i carbó de bambú, que absorbeixen com una esponja les impureses i els contaminants. Les argiles a més aporten minerals, que afavoreixen el bon funcionament de la pell.

També presentarem el gel netejador facial, adient per a netejar diàriament la pell mixta o grassa. Aporta actius que regulen el contingut de greix de la pell i equilibren la seva flora. Aquest gel completa la gamma d’higiene facial, que inclou també l’aigua micel·lar, la llet netejadora i el gel exfoliant.

La darrera novetat és el bàlsam reparador, dins la línia sense perfum. Es tracta d’un producte fet a base d’olis i mantega de karité, i la seva original estructura en gel permet una fàcil aplicació sense que regalimi. Té la funció de nodrir les zones de la pell més seques o amb descamació, i és el complement ideal de la crema nutritiva per a cuidar aquest tipus de pell i també la que té tendència atòpica.

Us esperem! Ens trobareu a l’stand 414.

Feu un comentari